top of page

Τίτλος του μαθήματος δυναμικές γεωγραφίες. Βλέποντας την παρουσίαση στην έκθεση με τα πλαστικά τροπικά φυτά στο μυαλό μου συνδυάζονται με περίτεχνα headpieces και σκέφτομαι να πειραματιστώ με κάτι τέτοιο .Επίσης είχα τη φαεινή ιδέα να το αποθανατήσω με μία φωτογράφιση με τους φίλους μου, που θα αποτελούσε και ένα πείραμα.Συνεπώς να τους βασανίσω.

Εν τέλει δεν ξέρω αν πλησίασα το θέμα αυτής της ενότητας.

Αυτό που θέλω να κρατήσω από όλο αυτό είναι πως μετά τη καραντίνα αυτή η δημιουργική δική μας απόπειρα ήταν ο καλύτερος τρόπος διαφυγής.

Όταν λοιπόν μια μέλλουσα γιατρός ένας ηχολύπτης μία πτυχιούχος αγγλικής φιλολογίας και 2 μηχανικοί ηλεκτρονικών υπολογιστών μαζέυονται να υποστηρίξουν την τρελή φίλη τους, που το παίζει σχεδιάστρια, σε όχι και τόσο ευχάριστες συνθήκες συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Μέσα από αυτή την ενότητα λοιπόν παρατηρείς πως όλοι μπορούν να πειραματιστούν με το δικό τους τρόπο, να αφεθούν ελεύθεροι, να γελάσουν, να φανταστούν και να δημιουργήσουν τις δικές τους δυναμικές γεωγραφίες με το σώμα τους τις εκφράσεις τους και τη φοβερή διάθεσή τους.

bottom of page